Voor het vijfde jaar gaan we weer workshops organiseren op onze locatie in Sittard. Met de workshops bieden we u naast kennis en nieuwe inzichten ook een platform voor discussies over de (on)mogelijkheden in uw specifieke applicatie of fabriek. Tijdens elke workshop wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van live demo-units. Voor dit jaar en komend jaar worden er 10 korte technische workshops georganiseerd welke kosteloos zijn.

De workshops zijn gerelateerd aan de uitdagingen in de procesindustrie, waaronder:

  • Voldoen aan wet- en regelgeving rondom veiligheid en milieu;
  • Verhoging van de operationele efficiency;
  • Verlaging van de kosten voor operations en onderhoud;
  • Behoud en verbetering van kennis en competenties

Via deze reeks compacte workshops gaan we graag het gesprek met u aan over bestaande en nieuwe technologieën die u direct een stap verder brengen.

Schrijf u in en maak gebruik van deze kans om in een kort tijdsbestek meer te leren!

Voor het tweede jaar bieden we ook een reeks gecertificeerde cursussen aan op onze locatie in Sittard. Wilt u werken met de nieuwste technologieën of wilt u uw kennis opfrissen? Geschikte cursussen variërend van 1 tot 3 dagen worden georganiseerd om u direct een stap verder te brengen. Tijdens de workshops ontvangt u een kortingsvoucher welke u kunt inleveren bij uw inschrijving van de cursus.

Mocht u geïnteresseerd zijn in het cursusprogramma dan kunt u contact opnemen met de locatie Sittard via sittard.csnl@emerson.com

Workshop

Met het indienen van dit formulier ga ik akkoord met het privacybeleid van Emerson
Sittard Workshops
Back to Top